toggle menu

VILLAS

Coco Shambhala on kokoelma neljästä luksushuvilasta eksklusiivisille lomille Sindhudurgissa, Intiassa. Asut trooppisessa puutarhassa, vain 200 metrin päässä rannasta, huvilat on suunniteltu osallistaviksi, avojaloin retriitteiksi, joista jokaisella on oma äärettömän uima-allas näkymään merelle.

Conde Nast Traveller tunnusti ainutlaatuisen muotoilun ja huomiota yksityiskohtiin Coco Shambhala Goa -huviloissa ottamalla meidät mukaan ‘The 25 Best Beach Villas maailmassa’.

Talot toimivat täysin sopusoinnussa paikallisen maiseman ja kulttuuriympäristön kanssa, jotta vaativillekin matkailijoille tarjotaan romanttinen perääntyminen – yksityisasema, joka ravitsee tasapainon tunteen, jota tarvitaan nykyisin hektisessä elämässä. Paikallistamme ympäröivän alueen suojelemiseksi olemme suunnitelleet epäsäännöllisiä rakenteita, jotka lepäävät teräspylväät. Katot on tehty resonanssilla perinteisten mangalorealaisten savi-laatan kanssa.

Jokaisessa huvilassa on upea merelle päin oleva oleskelualue, 2 isoa makuuhuonetta, jotka ovat merelle päin, hyvin varusteltu baari elävässä paviljonissa ja oma uima-allas.

outlook travellertripadvisorconde nast traveller

Lataa esite

VILLA ARKA

Villa Arka edustaa auringon kauneutta, joka koristaa Intian tropiikit. Tämä kahden makuuhuoneen ylellinen huvila on lähimpänä sisäänkäyntiä ja upealla merinäköalalla ja rannalla.

VILLA AMARESHA

Villa Amaresha on taivaan juhla ja monipuoliset sävyt. Tämä kahden makuuhuoneen ylellinen huvila tarjoaa upeat näkymät merelle ja rannalle. Näkymä sen ääri-altaalta on kehystetty kokumilla ja omenapuilla.

VILLA INAYA

Villa Inaya tarkoittaa armoa ja ystävällisyyttä. Tämä kahden makuuhuoneen ylellinen huvila tarjoaa näkymät Arabianmerelle, joka on kämmenten rannalla.

VILLA VARENYA

Villa Varenya tarkoittaa huippuosaamista ja sitkeyttä. Tämä kahden makuuhuoneen ylellinen huvila pysyy korkeana ja ylpeilee merinäkymät ulottuvat horisonttiin, kehystää punaiset savi kaakeloitu kattojen alla.

MUOTOILU

Villien ulkoilmainen asunnoissa ovat ruokailutiloja ja lounguja varten suunniteltuja tiloja. He työskentelevät kauniisti hiljaisen lukemisen, romanttisen ruokailun ja ryhmien liimauksen aikaansaamiseksi, tarjoavat samalla selkeän näköalan merelle, joka on aivan alapuolella, ja edessä olevan äärettömän uima-altaan houkutteleva turkoosi vesi.

Makuuhuoneet on suunniteltu tarjoamaan luonnonvaloa, upeat merinäkymät ja ylpeillä taidokkaasti suunniteltuja kookospalmuhuonekalusteita, jotka istuvat vieressä modernin mukavuuden ylellisessä makuuhuoneessa.

Suuremmille ryhmille huvilat on suunniteltu toimimaan yhdessä, kun heidät on nimetty maailman parhaaksi pienille ystävyys- ja perhe-ryhmille (Coco Shambhala Goa Conde Nast Travellerissa); Suosittelemme varaamaan kaikki 4 ville, jotka voivat majoittaa jopa 20 henkilöä, täysin yksityisen kokemuksen vuoksi.